Diga Aí logo
referenties

Portugees leren • Braziliaans Portugese les • Groepscursussen • Privélessen • Professionele vakdocenten - Conversatielessen - cursus Portugees - Celpe Bras

man die de referenties presenteert

"Omdat mijn ouders in Portugal wonen, breng ik daar veel vakanties door. Al jaren wilde ik Portugees leren, en nu heb ik afgelopen jaar de stap gezet!

Ik vind het Portugees wel moeilijk, maar deze zomer heb ik mijn lessen goed in de praktijk kunnen brengen.

Een goede lerares, een gevarieerd lesprogramma en een leuke sfeer!"


Carola Baarslag - Wormerveer

"Met bijzonder veel plezier heb ik deelgenomen aan de lessen van de taalcursussen van Diga Aí. Het lesmateriaal is goed opgebouwd en er wordt veel aandacht besteed aan het zelf oefenen. We hadden een gezellige groep, waardoor er veel gelachen werd tijdens de lessen. Ik merkte dat tijdens mijn vakantie ik al veel begreep van de taal en goed kon communiceren met de mensen in Brazilië."


Rob de Ridder - Amsterdam

"Een heel goede manier om (Braziliaans) Portugees te leren! De lessen zijn leuk en afwisselend en er is veel persoonlijke aandacht. Vera is een enthousiaste docente, die de stof op een duidelijk manier uitlegt. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en te oefenen. Echt een aanrader!


Um abraço,

Renate Uytewaal"


"De privé-lessen Braziliaans Portugees bij Vera zijn uitstekend.Vanaf het begin spreekt zij gedurende de les voornamelijk Portugees, geeft veel aandacht aan een duidelijke uitleg van grammatica en woordenschat, en maakt de lessen afwisselend en leuk. Zo leer ik elke les weer veel nieuws."


Adriane van Houten - Amsterdam

" Bedankt voor de leuke lessen. Mijn kennis van het Spaans heeft me wel geholpen bij het leren van de grammatica, maar ik merkte dat ik snel daarop terugviel. Ik moest de knop even omzetten en oppassen dat ik niet bleef steken in het 'Portañol'. Jullie hebben mij daar goed bij begeleid. En nu beide talen goed blijven bijhouden! Ik schrijf me binnenkort weer in voor het vervolg."


Clara Steenbeecke - Leiden

"Dankzij Leerportugees heb ik het Portugees van Brazilië op een bruikbaar nivo onder de knie gekregen. Waardoor ik Brazilië tot in de kleinste uithoeken heb kunnen ontdekken. Dialecten, uitgevallen bussen, wankelen vaartuigen en mijn eigen onhandigheden in Brazilië, hebben het zelfvertrouwen dat Leerportugees mij gaf nooit ontnomen."

Peter van der Valk - Den Haag

"Voordat ik bij Leerportugees terecht ben gekomen heb ik al elders een beginnerscursus gevolgd. Ik was niet tevreden met de kwaliteit van de docenten en het feit dat er steeds een andere leraar voor de groep stond. Ik ben zeer tevreden met de lessen die ik nu volg bij Vera. Ze is een echte lerares met hart voor haar vak. Ik ga voorlopig door met het leren van het mooie Portugees."


Marlies Kuijpers - Utrecht

"Bij DIGA AI heb ik altijd met heel veel plezier de lessen van Vera Sanches gevolgd. Ze is niet alleen een ervaren professional maar ze geeft je ook inzicht in de Braziliaanse- en Portugese cultuur en gebruiken. Hierdoor zijn de lessen meer dan een 'gewone' taalcursus. Een aanrader voor iedereen die zich deze taal eigen wil maken."

 

Pieter van Zijl

Bosch en Duin

"Ik wil nog zeggen dat ik jullie lessen erg leuk vind; die samenwerking van jullie beiden is echt een vondst."


Inge Langeweg - Weesp

vrouw die de referenties presenteertbinnenkort kunt u hier meer referenties lezen.


Op een leuke manier Braziliaans Portugees leren.


Kom een cursus volgen bij leerportugees.nl